Peuterspeelgroep

De peuterspeelgroepen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Er zijn peuterspeelgroepen op drie locaties in Goor: Kindcentrum Villa Linde, Kindcentrum Heeckeren en Kindcentrum De Whee Albatros. Verder bieden wij peuterspeelgroepen in Delden (Kindcentrum Magenta en Erve Hooyerinck), in Hengevelde (Kindcentrum ‘t Hummelheukske) in Diepenheim (Kindcentrum Lunet) en in Markelo (Kindcentrum De Welp).

In de peuterspeelgroepen kan het kind onbezorgd spelen met leeftijdsgenootjes. De peuter krijgt dusdanig structuur aangeboden dat er een goede start mogelijk is op de basisschool. Ons uitgangspunt is dat kinderen actief leren: ze leren al spelende wanneer ze zelf mogen ontdekken. We richten ons op de gehele ontwikkeling met speciale aandacht voor taal, met name voor de kinderen in de VVE-groep. Programma’s zoals Boekstart en het Voorleesontbijt ondersteunen daarbij.

Opvang op de Peuterspeelgroep bieden we alleen tijdens de schoolweken. Kijk hier voor het vakantierooster en de nationale feestdagen.

Download hier onze brochure.